4Allgreen.nl BV, Strengweg 34 te Heemskerk.

Algemeen

Wij zijn een groothandel in boomkwekerij producten. Hiernaast telen wij buxusplanten en sierfruit. Tevens leveren wij kerstbomen en kantoorplanten (live pictures) en plantenbakken. Naast onze handelspartners zijn wij vanuit ons bedrijfspand aan de Strengweg 34 eveneens een partij voor hoveniers met een groot assortiment aan tuinplanten en bomen. Met een combinatie aan maatwerk, kwaliteit en een scherpe prijsstelling onderscheiden wij ons in de markt.

De buxusplant.

Deze telen wij op grote schaal(250.000 stuks) in Hongarije, Drenthe en Heemskerk. Hiernaast kopen wij velden op rechtstreeks van kwekers. Wij verkopen de buxusplanten aan onze handels partners en rechtstreeks aan de detailhandel. Een belangrijk deel bieden wij aan via de veiling waarbij wij ook voor derden deze dienst verzorgen. Vanuit ons bedrijfspand verkopen wij aan hoveniers en particulieren. Naast kweek en verkoop potten wij de buxusplanten (indien gewenst) op en knippen wij de bol op maat.

Sierfruit.

Ook sierfruit kweken wij zelf in Hongarije. Hiernaast hebben wij een samenwerkingsverband met andere kwekers uit Nederland zodat wij grote aantallen en een groot assortiment kunnen aanbieden.

Kantoorplanten en “levende schilderijen”.

Wij leveren kantoorplanten inclusief mooie plantenbakken. Hiernaast zij wij dealer van mobilane.nl producten zoals de live Divider en Live Picture. Deze producten zijn nieuw op de markt en onderscheiden zich niet alleen decoratief maar in het bijzonder dat met echte planten een levend schilderij en levende roomdivider is gecreëerd. Het systeem geeft zelf aan wanneer het water hoeft te krijgen wat eens in de 5 weken is. Ook voor de particulier is het levende schilderij een sieraad voor in de woonkamer.

Wij leveren dit levende product niet alleen maar installeren het ook aan de wand of in de ruimte bij de bedrijven en particulieren aan de zaak of thuis.

Kerstbomen.

Wij leveren Nordmanniana , Picea abies,Omorica,Picea pungens (blauwspar) van uitstekende kwaliteit vanaf 100 cm. lengte tot en met 15 meter hoog. Gezaagd, met kluit of op pot. Prijstechnisch zeer scherp doordat wij onze bomen uit Sauerland halen i.p.v. Denemarken. Uniek zijn onze bomen die geleverd worden op een mooie berkenplank. Vanaf 50 cm. tot 120 cm. hoogte.

Directe verkoop.

Relatief nieuw zijn wij in de markt voor hoveniers. Vanaf voorjaar 2015 zijn wij hier een goede partij voor. Niet alleen voor de buxusplant maar voor een groot assortiment aan tuinplanten en –bomen. Onze taxusbomen zijn geroemd. Wij beschikken over een groot netwerk aan kwekers waardoor wij nagenoeg aan alle vraag kunnen voldoen en uiteraard met scherpe prijzen.

Ook hierin onderscheiden wij ons door ons bestaande netwerk met heel veel kleine maar ook grotere kwekers.

Ook de particulier is welkom. Wij beschikken over een ruime voorraad binnen onze showruimte buiten aan de Strengweg.

  • 4ALLGREEN.NL B.V.

  • pieter@4allgreen.nl

  • Strengweg 34, 1969MG Heemskerk

  • 06-21220419